Onvermijdelijke transities

TON & teu

Als kind was ik gebiologeerd door de artikelen van de broers Rudolf en Robbert Das in het maandblad Kijk. Met prachtige illustraties schetsten deze futurologen een rooskleurig beeld van de toekomst, met allerlei nog niet bestaande oplossingen voor mobiliteit, industrie en stedenbouw in Nederland. De tekeningen stonden in de jaren ‘60 en ‘70 ver af van de werkelijkheid en het leek onmogelijk dat hun ideeën ooit gerealiseerd zouden worden. Maar de werkelijkheid is anders. Zo zijn inmiddels de handtekeningen gezet om bij HUSA Logistics in Veendam een Nederlands testcentrum voor de hyperloop te bouwen. Zo snel kan het gaan.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Onvermijdelijke transities | NT

Onvermijdelijke transities

TON & teu

Als kind was ik gebiologeerd door de artikelen van de broers Rudolf en Robbert Das in het maandblad Kijk. Met prachtige illustraties schetsten deze futurologen een rooskleurig beeld van de toekomst, met allerlei nog niet bestaande oplossingen voor mobiliteit, industrie en stedenbouw in Nederland. De tekeningen stonden in de jaren ‘60 en ‘70 ver af van de werkelijkheid en het leek onmogelijk dat hun ideeën ooit gerealiseerd zouden worden. Maar de werkelijkheid is anders. Zo zijn inmiddels de handtekeningen gezet om bij HUSA Logistics in Veendam een Nederlands testcentrum voor de hyperloop te bouwen. Zo snel kan het gaan.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu