Angst regeert op Infrastructuur en Waterstaat

TON & teu

Er heerst binnen het ministerie van Infrastructuur en Waterschap (I&W) een cultuur die allesbehalve op succes gericht is. Dat bleek weer tijdens de online informatiesessie die het departement vorige week organiseerde om partijen te informeren over de voorgestelde krimp van het totaal aantal slots op Schiphol van 500.000 naar 444.000. Wat velen vergeten, is dat airlines voor een vlucht op onze nationale mainport twee slots (vertrek en landing) nodig hebben en er dus feitelijk een vluchtenreductie is van 250.000 naar 220.000.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Angst regeert op Infrastructuur en Waterstaat | NT

Angst regeert op Infrastructuur en Waterstaat

TON & teu

Er heerst binnen het ministerie van Infrastructuur en Waterschap (I&W) een cultuur die allesbehalve op succes gericht is. Dat bleek weer tijdens de online informatiesessie die het departement vorige week organiseerde om partijen te informeren over de voorgestelde krimp van het totaal aantal slots op Schiphol van 500.000 naar 444.000. Wat velen vergeten, is dat airlines voor een vlucht op onze nationale mainport twee slots (vertrek en landing) nodig hebben en er dus feitelijk een vluchtenreductie is van 250.000 naar 220.000.

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu