Geen goed jaar voor de containeroverslag

TON & teu

‘Hoe hard groeit de Rotterdamse containeroverslag in het nieuwe jaar?’ Wederom kreeg ik deze vraag voorgeschoteld. Vóór de eco­nomische crisis van 2009 een makkelijk te beantwoorden vraag: gemiddeld zo’n driemaal de groei van het nationaal product van de landen in Noordwest Europa, het achterland van de haven.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Geen goed jaar voor de containeroverslag | NT

Geen goed jaar voor de containeroverslag

TON & teu

‘Hoe hard groeit de Rotterdamse containeroverslag in het nieuwe jaar?’ Wederom kreeg ik deze vraag voorgeschoteld. Vóór de eco­nomische crisis van 2009 een makkelijk te beantwoorden vraag: gemiddeld zo’n driemaal de groei van het nationaal product van de landen in Noordwest Europa, het achterland van de haven.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu