Hergebruik trailers levert ook milieuwinst op

TON & teu

Bij reductie van CO₂-uitstoot door de logistieke sector wordt primair gedacht aan technologische oplossingen, zoals elektrificatie of een data-gedreven werkwijze om tot een meer efficiënte inzet van capaciteit te komen. Minder vaak lezen we over concrete bijdragen die circulaire initiatieven kunnen opleveren. Verlenging van de levensduur van transportmiddelen bijvoorbeeld. Gezien de enorme aantallen trucks en trailers kan ook dat een flinke milieuwinst opleveren.

Foto: NT

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Hergebruik trailers levert ook milieuwinst op | NT

Hergebruik trailers levert ook milieuwinst op

TON & teu

Bij reductie van CO₂-uitstoot door de logistieke sector wordt primair gedacht aan technologische oplossingen, zoals elektrificatie of een data-gedreven werkwijze om tot een meer efficiënte inzet van capaciteit te komen. Minder vaak lezen we over concrete bijdragen die circulaire initiatieven kunnen opleveren. Verlenging van de levensduur van transportmiddelen bijvoorbeeld. Gezien de enorme aantallen trucks en trailers kan ook dat een flinke milieuwinst opleveren.

Foto: NT

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen