Ketenaansprakelijkheid ook voor afzenders en expediteurs

RAAD & recht

In de laatste weken van 2022 heeft de Eerste Kamer een wetsvoorstel aangenomen waarmee onder meer de Wet wegvervoer goederen op verschillende punten zal worden aangepast (Kamerstukken II 2021/22, 36 155, nr.2). Wanneer de wijziging in werking zal treden, is nog niet duidelijk, maar dat er wat staat te veranderen is dat wel.

Foto: NT

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Ketenaansprakelijkheid ook voor afzenders en expediteurs | NT

Ketenaansprakelijkheid ook voor afzenders en expediteurs

RAAD & recht

In de laatste weken van 2022 heeft de Eerste Kamer een wetsvoorstel aangenomen waarmee onder meer de Wet wegvervoer goederen op verschillende punten zal worden aangepast (Kamerstukken II 2021/22, 36 155, nr.2). Wanneer de wijziging in werking zal treden, is nog niet duidelijk, maar dat er wat staat te veranderen is dat wel.

Foto: NT

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen