Britse milieuboetes uit Oezbekistan ogen dubieus, maar neem ze serieus

RAAD & recht

In mijn vorige column sprak ik over Britse boetes die bij steeds meer Nederlandse transportbedrijven op de mat vielen. Aan die hausse aan boetes is nog geen einde gekomen. Transportbedrijven ontvangen dagelijks deze ‘fanmail’ uit het Verenigd Koninkrijk. Wat is hier toch aan de hand?

Kevin Vierhout, foto: NT

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Britse milieuboetes uit Oezbekistan ogen dubieus, maar neem ze serieus | NT

Britse milieuboetes uit Oezbekistan ogen dubieus, maar neem ze serieus

RAAD & recht

In mijn vorige column sprak ik over Britse boetes die bij steeds meer Nederlandse transportbedrijven op de mat vielen. Aan die hausse aan boetes is nog geen einde gekomen. Transportbedrijven ontvangen dagelijks deze ‘fanmail’ uit het Verenigd Koninkrijk. Wat is hier toch aan de hand?

Kevin Vierhout, foto: NT

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu