Een tandje erbij voor duurzaamheid, maar hoe?

TON & teu

Of het nu valt onder vertragen of versnellen, dat weet niemand, maar er lijkt in Nederland in elk geval een tandje bij te moeten om de duurzaamheidsdoelstellingen te halen. Vandaar dat de verantwoordelijke minister Rob Jetten een paar weken geleden kwam met een lijvig rapport getiteld ‘Scherpe doelen, scherpe keuzes’. In dit schrijfsel staat een aantal scherpe keuzes om in het transportdomein de CO2-uitstoot sneller te verlagen.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Een tandje erbij voor duurzaamheid, maar hoe? | NT

Een tandje erbij voor duurzaamheid, maar hoe?

TON & teu

Of het nu valt onder vertragen of versnellen, dat weet niemand, maar er lijkt in Nederland in elk geval een tandje bij te moeten om de duurzaamheidsdoelstellingen te halen. Vandaar dat de verantwoordelijke minister Rob Jetten een paar weken geleden kwam met een lijvig rapport getiteld ‘Scherpe doelen, scherpe keuzes’. In dit schrijfsel staat een aantal scherpe keuzes om in het transportdomein de CO2-uitstoot sneller te verlagen.

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu