Een rij om ‘u’ tegen te zeggen in de Kalverstraat

column

Toen ik op een recente zondag, vroeg in de avond, met enkele dierbaren door de Kalverstraat in Amsterdam liep, bevonden zich daar best veel medemensen, maar het was er over het algemeen niet dermate druk dat je er over de hoofden kon lopen. Tótdat we in de buurt kwamen van een ijzersterke mensenmagneet waarvan we even later wisten vast te stellen dat het een winkel betrof die stroopwafels te koop aanbood.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Een rij om ‘u’ tegen te zeggen in de Kalverstraat | NT

Een rij om ‘u’ tegen te zeggen in de Kalverstraat

column

Toen ik op een recente zondag, vroeg in de avond, met enkele dierbaren door de Kalverstraat in Amsterdam liep, bevonden zich daar best veel medemensen, maar het was er over het algemeen niet dermate druk dat je er over de hoofden kon lopen. Tótdat we in de buurt kwamen van een ijzersterke mensenmagneet waarvan we even later wisten vast te stellen dat het een winkel betrof die stroopwafels te koop aanbood.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen