De wijze les van Flexport: innoveer!

TON & teu

De Amerikaanse expediteur Flexport, bij de oprichting tien jaar geleden de grote belofte van de sector, kwam onlangs in het nieuws doordat het 20% van de 3.500 medewerkers moet ontslaan. Het bekende verhaal: de kosten zijn te hoog geworden terwijl de inkomsten wereldwijd instorten, vooral in de containervaart. Er is door de oprichter aan de noodrem getrokken en er wordt nu grote schoonmaak gehouden. De tering moet naar de nering.

Foto: NT

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

De wijze les van Flexport: innoveer! | NT

De wijze les van Flexport: innoveer!

TON & teu

De Amerikaanse expediteur Flexport, bij de oprichting tien jaar geleden de grote belofte van de sector, kwam onlangs in het nieuws doordat het 20% van de 3.500 medewerkers moet ontslaan. Het bekende verhaal: de kosten zijn te hoog geworden terwijl de inkomsten wereldwijd instorten, vooral in de containervaart. Er is door de oprichter aan de noodrem getrokken en er wordt nu grote schoonmaak gehouden. De tering moet naar de nering.

Foto: NT

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding