Commentaar – Roemloos einde Damco

Reorganisatie Maersk

De nieuwe ronde aan reorganisaties bij Maersk betekent de nekslag voor het ooit zo ambitieus begonnen project om van het oude Nederlandse binnenvaartmerk Damco een mondiale speler in de expeditie te maken. Eerder waren al pogingen mislukt om onder de naam Maersk Logistics voet aan de grond te krijgen in de expeditiewereld.

Damco shutterstock_1481823197
Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Commentaar – Roemloos einde Damco | NT

Commentaar – Roemloos einde Damco

Reorganisatie Maersk

De nieuwe ronde aan reorganisaties bij Maersk betekent de nekslag voor het ooit zo ambitieus begonnen project om van het oude Nederlandse binnenvaartmerk Damco een mondiale speler in de expeditie te maken. Eerder waren al pogingen mislukt om onder de naam Maersk Logistics voet aan de grond te krijgen in de expeditiewereld.

Damco shutterstock_1481823197
Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu