Coronasteun stopt, net als belastinguitstel

Einde NOW

De algemene coronasteunregelingen lopen, zoals eerder aangekondigd, op 1 oktober af. Dit betekent dat de regelingen NOW, TVL, Tozo, TONK en diverse fiscale maatregelen vanaf die datum niet worden verlengd, zo heeft het kabinet maandag officieel bekendgemaakt. In totaal heeft het steunpakket al ruim 80 miljard euro gekost sinds de invoering ervan in maart 2020.

Wopke Hoekstra, minister van Financiën

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Coronasteun stopt, net als belastinguitstel | NT

Coronasteun stopt, net als belastinguitstel

Einde NOW

De algemene coronasteunregelingen lopen, zoals eerder aangekondigd, op 1 oktober af. Dit betekent dat de regelingen NOW, TVL, Tozo, TONK en diverse fiscale maatregelen vanaf die datum niet worden verlengd, zo heeft het kabinet maandag officieel bekendgemaakt. In totaal heeft het steunpakket al ruim 80 miljard euro gekost sinds de invoering ervan in maart 2020.

Wopke Hoekstra, minister van Financiën

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding