Duitsland verlaagt accijns diesel met 14 cent

Brandstof-crisis

De Duitse regering komt met een reeks maatregelen om huishoudens en bedrijven te helpen met de sterk gestegen energieprijzen door de oorlog in Oekraïne. Zo komt er onder meer een tijdelijke verlaging van de accijns op benzine en diesel.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Duitsland verlaagt accijns diesel met 14 cent | NT

Duitsland verlaagt accijns diesel met 14 cent

Brandstof-crisis

De Duitse regering komt met een reeks maatregelen om huishoudens en bedrijven te helpen met de sterk gestegen energieprijzen door de oorlog in Oekraïne. Zo komt er onder meer een tijdelijke verlaging van de accijns op benzine en diesel.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen