20 jaar geleden in NT: Vat Logistics koopt Hentex

6 juni 2000

Vat Logistics heeft het bedrijf Hentex overgenomen. De Rotterdamse expediteur wil nog meer acquisities plegen. Directeur-eigenaar Ruud Vat: ‘Voor de naaste toekomst kijken wij naar meer overnames in de sector groupage en warehousing. Wij zoeken daarvoor Nederlandse bedrijven die gericht zijn op het buitenland. Met name willen wij in de groupage nog open gaten invullen op de Duitse en Oost-Europese markt.’

Volgens directeur Ruud Vat blijven alle vijftig medewerkers van Hentex, inclusief de directie, in dienst. Met de overname van Hentex, die met terugwerkende kracht per 1 januari haar beslag krijgt, heeft de Vat Groep nu in totaal 45.000 vierkante meter warehouses in beheer met onder meer 5.000 vierkante meter koelopslag en opslag van hangende kleding.

Verdeeld over de verschillende locaties in Amsterdam (2), Schiphol (2), Helsinki, Rotterdam (2) en de Maasvlakte/Deltaterminal werken er thans 150 mensen. De Vat Groep realiseert hiermee een gezamenlijke omzet van ruim 60 miljoen
gulden.

20 jaar geleden in NT: Vat Logistics koopt Hentex | NT

20 jaar geleden in NT: Vat Logistics koopt Hentex

6 juni 2000

Vat Logistics heeft het bedrijf Hentex overgenomen. De Rotterdamse expediteur wil nog meer acquisities plegen. Directeur-eigenaar Ruud Vat: ‘Voor de naaste toekomst kijken wij naar meer overnames in de sector groupage en warehousing. Wij zoeken daarvoor Nederlandse bedrijven die gericht zijn op het buitenland. Met name willen wij in de groupage nog open gaten invullen op de Duitse en Oost-Europese markt.’

Volgens directeur Ruud Vat blijven alle vijftig medewerkers van Hentex, inclusief de directie, in dienst. Met de overname van Hentex, die met terugwerkende kracht per 1 januari haar beslag krijgt, heeft de Vat Groep nu in totaal 45.000 vierkante meter warehouses in beheer met onder meer 5.000 vierkante meter koelopslag en opslag van hangende kleding.

Verdeeld over de verschillende locaties in Amsterdam (2), Schiphol (2), Helsinki, Rotterdam (2) en de Maasvlakte/Deltaterminal werken er thans 150 mensen. De Vat Groep realiseert hiermee een gezamenlijke omzet van ruim 60 miljoen
gulden.