Haven Oostende profiteert van hoogconjunctuur in bouwsector

1,6 miljoen ton

In 2019 behandelde de haven van Oostende bijna 1,6 miljoen ton lading, 1,7% meer dan het jaar ervoor. De groei was zichtbaar bij alle types vrachten, van ertsen, grind en zand tot chemicaliën, landbouw- en kleiproducten. Dit is mede te danken aan de hoogconjunctuur in de bouwsector.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Haven Oostende profiteert van hoogconjunctuur in bouwsector | NT

Haven Oostende profiteert van hoogconjunctuur in bouwsector

1,6 miljoen ton

In 2019 behandelde de haven van Oostende bijna 1,6 miljoen ton lading, 1,7% meer dan het jaar ervoor. De groei was zichtbaar bij alle types vrachten, van ertsen, grind en zand tot chemicaliën, landbouw- en kleiproducten. Dit is mede te danken aan de hoogconjunctuur in de bouwsector.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu