Commentaar – Voorbarig reddingsplan

coronakortingen

Waar het bestuur van de Hamburgse haven na de vorige wereldbrand, de krediet- en monetaire crisis van 2008-2009, jaren nodig had om tot een aanpassing van het beleid te komen, heeft dat in de huidige coranacrisis met de snelheid van een bliksemschicht gereageerd.

Foto: HHLA

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Commentaar – Voorbarig reddingsplan | NT

Commentaar – Voorbarig reddingsplan

coronakortingen

Waar het bestuur van de Hamburgse haven na de vorige wereldbrand, de krediet- en monetaire crisis van 2008-2009, jaren nodig had om tot een aanpassing van het beleid te komen, heeft dat in de huidige coranacrisis met de snelheid van een bliksemschicht gereageerd.

Foto: HHLA

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu