Video – Olietanker vliegt in brand in Indonesië: 7 doden

Explosie

Bij een brand op olietanker ‘Jag Leela’ in de haven van Belawan aan de noordoostkust van het Indonesische Sumatra zijn maandag minstens 7 doden en 22 gewonden gevallen. Het 250 meter lange schip was aangemeerd voor reparatie toen er brand uitbrak.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Video – Olietanker vliegt in brand in Indonesië: 7 doden | NT

Video – Olietanker vliegt in brand in Indonesië: 7 doden

Explosie

Bij een brand op olietanker ‘Jag Leela’ in de haven van Belawan aan de noordoostkust van het Indonesische Sumatra zijn maandag minstens 7 doden en 22 gewonden gevallen. Het 250 meter lange schip was aangemeerd voor reparatie toen er brand uitbrak.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu