Castelein: ‘Ik geloof niet dat we nu een snelle stijging krijgen’

interview

De verwachting dat de Rotterdamse haven uitkomt op een overslagdaling richting 30% in het tweede kwartaal van dit jaar lijkt uit te komen. Dat heeft CEO Allard Castelein van Havenbedrijf Rotterdam gezegd in een exclusief interview met Nieuwsblad Transport.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Castelein: ‘Ik geloof niet dat we nu een snelle stijging krijgen’ | NT

Castelein: ‘Ik geloof niet dat we nu een snelle stijging krijgen’

interview

De verwachting dat de Rotterdamse haven uitkomt op een overslagdaling richting 30% in het tweede kwartaal van dit jaar lijkt uit te komen. Dat heeft CEO Allard Castelein van Havenbedrijf Rotterdam gezegd in een exclusief interview met Nieuwsblad Transport.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu