‘Kansen voor shortsea in Amsterdam’

Michael van Toledo

Shortsea gaat een flinke groei gaat doormaken door de verduurzaming. Het is een noodzakelijk alternatief voor wegtransport. Dat zegt Michael van Toledo, general manager van TMA Logistics.  ‘Transport en logistiek zijn redelijk conservatief. Mensen doen al vele jaren op dezelfde manier hun werk. Het is mijn taak om gewoontes te doorbreken en alternatieven, waaronder shortsea, aan te bieden.’ 

Michael van Toledo

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

‘Kansen voor shortsea in Amsterdam’ | NT

‘Kansen voor shortsea in Amsterdam’

Michael van Toledo

Shortsea gaat een flinke groei gaat doormaken door de verduurzaming. Het is een noodzakelijk alternatief voor wegtransport. Dat zegt Michael van Toledo, general manager van TMA Logistics.  ‘Transport en logistiek zijn redelijk conservatief. Mensen doen al vele jaren op dezelfde manier hun werk. Het is mijn taak om gewoontes te doorbreken en alternatieven, waaronder shortsea, aan te bieden.’ 

Michael van Toledo

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding