Vlaanderen vergunt petrochemische Ineosfabriek in haven Antwerpen

Bezwaren verworpen

Vlaams minister Zuhal Demir (N-VA) heeft omgevingsvergunningen uitgereikt voor de bouw van een nieuwe ethyleen- en propyleenfabriek in het havengebied van Antwerpen. Demir verwerpt daarmee in beroep de bezwaren die actiegroepen hadden geuit tegen een vergunning van de Antwerpse provinciale overheid. De bezwaren betroffen onder meer het vermoedelijke gebruik als grondstof van bijproducten van Amerikaans schaliegas.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Vlaanderen vergunt petrochemische Ineosfabriek in haven Antwerpen | NT

Vlaanderen vergunt petrochemische Ineosfabriek in haven Antwerpen

Bezwaren verworpen

Vlaams minister Zuhal Demir (N-VA) heeft omgevingsvergunningen uitgereikt voor de bouw van een nieuwe ethyleen- en propyleenfabriek in het havengebied van Antwerpen. Demir verwerpt daarmee in beroep de bezwaren die actiegroepen hadden geuit tegen een vergunning van de Antwerpse provinciale overheid. De bezwaren betroffen onder meer het vermoedelijke gebruik als grondstof van bijproducten van Amerikaans schaliegas.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding