Mijlpalen bij bouw Zeesluis IJmuiden neergezet

Shortsea

Met het plaatsen van de eerste sluisdeur is onlangs een grote mijlpaal bereikt in de bouw van een nieuwe zeesluis bij IJmuiden. Alma Prins van Port of Amsterdam verwacht dat een toekomstbestendige positie voor de haven en het Noorzeekanaalgebied met deze moderne entree gewaarborgd is. Wat verandert er?

deurkas kanaalzijde 2020, zeesluis ijmuiden

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Mijlpalen bij bouw Zeesluis IJmuiden neergezet | NT

Mijlpalen bij bouw Zeesluis IJmuiden neergezet

Shortsea

Met het plaatsen van de eerste sluisdeur is onlangs een grote mijlpaal bereikt in de bouw van een nieuwe zeesluis bij IJmuiden. Alma Prins van Port of Amsterdam verwacht dat een toekomstbestendige positie voor de haven en het Noorzeekanaalgebied met deze moderne entree gewaarborgd is. Wat verandert er?

deurkas kanaalzijde 2020, zeesluis ijmuiden

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen