Beelen blijft degens nog wel even kruisen met Haven Amsterdam

Inleidende juridische beschietingen

De briefwisseling tussen Havenbedrijf Amsterdam en de nieuwe eigenaar van het ADM-terrein, Wim Beelen, lijkt voorlopig alleen te bestaan uit claims, dreigementen en dagvaardingen. Het eerste kort geding dat in november tussen de twee kemphanen diende en gewonnen werd door Havenbedrijf Amsterdam, zal dan ook zeker niet de laatste zijn. Wat te denken van de schadeclaim van 130 miljoen euro die Beelen via deurwaarders deponeerde bij de hoofdstad en het Havenbedrijf.

Wim Beelen

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Beelen blijft degens nog wel even kruisen met Haven Amsterdam | NT

Beelen blijft degens nog wel even kruisen met Haven Amsterdam

Inleidende juridische beschietingen

De briefwisseling tussen Havenbedrijf Amsterdam en de nieuwe eigenaar van het ADM-terrein, Wim Beelen, lijkt voorlopig alleen te bestaan uit claims, dreigementen en dagvaardingen. Het eerste kort geding dat in november tussen de twee kemphanen diende en gewonnen werd door Havenbedrijf Amsterdam, zal dan ook zeker niet de laatste zijn. Wat te denken van de schadeclaim van 130 miljoen euro die Beelen via deurwaarders deponeerde bij de hoofdstad en het Havenbedrijf.

Wim Beelen

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu