‘Groei in een haven mag niet meer leiden tot hogere CO2-uitstoot’

Havencongres North Sea Port

Havengebieden zoals North Sea Port staan voor een zware opgave om te vergroenen. Er zijn forse investeringen nodig in de infrastructuur. Maar in de toekomst gaat het niet meer om tonnage, verwacht de Vlaamse econoom Geert Noels. ‘De kaarten in de Europese havens worden opnieuw geschud.’

Geert Noels, econoom

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

‘Groei in een haven mag niet meer leiden tot hogere CO2-uitstoot’ | NT

‘Groei in een haven mag niet meer leiden tot hogere CO2-uitstoot’

Havencongres North Sea Port

Havengebieden zoals North Sea Port staan voor een zware opgave om te vergroenen. Er zijn forse investeringen nodig in de infrastructuur. Maar in de toekomst gaat het niet meer om tonnage, verwacht de Vlaamse econoom Geert Noels. ‘De kaarten in de Europese havens worden opnieuw geschud.’

Geert Noels, econoom

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu