Bermzooi krijgt lift in Antwerpse haven

In de marge

Bermborden met dwingende leuzen als ‘Geef je afval een lift tot aan de vuilnisbak’ lijken volgens Port of Antwerp werkelijk voor een schonere Antwerpse haven te zorgen. In de rijrichting van de borden is de aanwezigheid van zwerfvuil en sluikstort in de bermen van verbindingswegen de voorbije maanden met 13% gedaald.

Bermbord Port of Antwerp

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Bermzooi krijgt lift in Antwerpse haven | NT

Bermzooi krijgt lift in Antwerpse haven

In de marge

Bermborden met dwingende leuzen als ‘Geef je afval een lift tot aan de vuilnisbak’ lijken volgens Port of Antwerp werkelijk voor een schonere Antwerpse haven te zorgen. In de rijrichting van de borden is de aanwezigheid van zwerfvuil en sluikstort in de bermen van verbindingswegen de voorbije maanden met 13% gedaald.

Bermbord Port of Antwerp

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen