Bouw nieuwe kade Quarleshaven in Vlissingen van start

Uitbreiding

De bouw van de 800 meter lange nieuwe kade aan de Quarleshaven in Vlissingen is op 5 mei met de eerste spadesteek officieel van start gegaan. North Sea Port wil met de investering van 40 miljoen euro het Sloegebied beter ontsluiten.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Bouw nieuwe kade Quarleshaven in Vlissingen van start | NT

Bouw nieuwe kade Quarleshaven in Vlissingen van start

Uitbreiding

De bouw van de 800 meter lange nieuwe kade aan de Quarleshaven in Vlissingen is op 5 mei met de eerste spadesteek officieel van start gegaan. North Sea Port wil met de investering van 40 miljoen euro het Sloegebied beter ontsluiten.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu