‘Investeringen in modal shift nog altijd snelste weg naar groen’

Energietransitie in de havens

Een modal shift is nog altijd een van de snelste wegen naar vergroening van de transportketen en dat vraagt om investeringen in de regionale havens, zo betoogt Port of Zwolle. Die is zelf druk bezig met het rondkrijgen van de financiering voor de Kornwerderzandsluis en bekijkt opnieuw de mogelijkheden van een railterminal bij Hessenpoort.

Foto: Zwolle en Meppel

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

‘Investeringen in modal shift nog altijd snelste weg naar groen’ | NT

‘Investeringen in modal shift nog altijd snelste weg naar groen’

Energietransitie in de havens

Een modal shift is nog altijd een van de snelste wegen naar vergroening van de transportketen en dat vraagt om investeringen in de regionale havens, zo betoogt Port of Zwolle. Die is zelf druk bezig met het rondkrijgen van de financiering voor de Kornwerderzandsluis en bekijkt opnieuw de mogelijkheden van een railterminal bij Hessenpoort.

Foto: Zwolle en Meppel

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu