Containerwegvervoerders slaan alarm om ‘wildgroei’ tijdslots

Conflict

Onder containerwegvervoerders is grote onvrede ontstaan over de ‘wildgroei’ aan tijdslots bij terminals en empty depots in Rotterdam. Vooral door de tijdvakken bij depots ontstaan problemen in de planning, zegt het de belangenbehartiger van deze transporteurs, de Alliantie Zeecontainervervoerders (AZV). De organisatie waarschuwt voor een ‘onbeheersbare situatie’.

Foto: ANP / Hollandse Hoogte / Hans van Rhoon

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Containerwegvervoerders slaan alarm om ‘wildgroei’ tijdslots | NT

Containerwegvervoerders slaan alarm om ‘wildgroei’ tijdslots

Conflict

Onder containerwegvervoerders is grote onvrede ontstaan over de ‘wildgroei’ aan tijdslots bij terminals en empty depots in Rotterdam. Vooral door de tijdvakken bij depots ontstaan problemen in de planning, zegt het de belangenbehartiger van deze transporteurs, de Alliantie Zeecontainervervoerders (AZV). De organisatie waarschuwt voor een ‘onbeheersbare situatie’.

Foto: ANP / Hollandse Hoogte / Hans van Rhoon

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen