Minder overslag in haven Moerdijk

Jaarcijfers

Er zijn in 2022 iets minder containers overgeslagen in de haven van Moerdijk dan in het jaar ervoor. Daarnaast kwamen er vooral minder binnenvaartschepen binnen en ook de spoorsector zag een daling. Dat blijkt uit de jaarcijfers die het havenbedrijf heeft uitgebracht.

Foto: NT

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Minder overslag in haven Moerdijk | NT

Minder overslag in haven Moerdijk

Jaarcijfers

Er zijn in 2022 iets minder containers overgeslagen in de haven van Moerdijk dan in het jaar ervoor. Daarnaast kwamen er vooral minder binnenvaartschepen binnen en ook de spoorsector zag een daling. Dat blijkt uit de jaarcijfers die het havenbedrijf heeft uitgebracht.

Foto: NT

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu