Castelein: ‘Geen zorgen over risico’s ammoniak in haven Rotterdam’

Stikstof groter probleem

Havenbedrijf Rotterdam begrijpt de waarschuwing van DCMR over de risico’s bij het op- en overslaan van ammoniak, maar maakt zich daar geen zorgen over in het eigen havengebied. ‘We hebben nu al ammoniak-producten in de haven, dus we weten wat nodig is om dat veilig op te slaan en te vervoeren’, zei ceo Allard Castelein bij de presentatie van de jaarcijfers.

Foto: Port of Rotterdam

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Castelein: ‘Geen zorgen over risico’s ammoniak in haven Rotterdam’ | NT

Castelein: ‘Geen zorgen over risico’s ammoniak in haven Rotterdam’

Stikstof groter probleem

Havenbedrijf Rotterdam begrijpt de waarschuwing van DCMR over de risico’s bij het op- en overslaan van ammoniak, maar maakt zich daar geen zorgen over in het eigen havengebied. ‘We hebben nu al ammoniak-producten in de haven, dus we weten wat nodig is om dat veilig op te slaan en te vervoeren’, zei ceo Allard Castelein bij de presentatie van de jaarcijfers.

Foto: Port of Rotterdam

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu