Geen rode cijfers meer bij containerterminals Maasvlakte II

Financiële analyse

De containerterminals op de Rotterdamse Maasvlakte 2 doen het na aanvankelijke aanloopproblemen (bij RWG) niet slecht. Over het laatste gedeponeerde boekjaar, 2021, behaalden Euromax, APMT en RWG ruime winstcijfers, blijkt uit een analyse van de jaarverslagen. Daarbij valt vooral de winstverbetering bij Euromax (790%) op.

ECT MSC maasvlakte
Foto: Havenbedrijf Rotterdam

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Geen rode cijfers meer bij containerterminals Maasvlakte II | NT

Geen rode cijfers meer bij containerterminals Maasvlakte II

Financiële analyse

De containerterminals op de Rotterdamse Maasvlakte 2 doen het na aanvankelijke aanloopproblemen (bij RWG) niet slecht. Over het laatste gedeponeerde boekjaar, 2021, behaalden Euromax, APMT en RWG ruime winstcijfers, blijkt uit een analyse van de jaarverslagen. Daarbij valt vooral de winstverbetering bij Euromax (790%) op.

ECT MSC maasvlakte
Foto: Havenbedrijf Rotterdam

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu