‘Leg eerst je stikstofuitstoot vast en ga daarna pas verduurzamen’

Interview

Ondernemers willen graag verduurzamen, maar lopen regelmatig tegen de onzinnigheid van bureaucratische stikstofregels op. Zo ook Bert Weever, ondernemer en directeur van Graansloot Kampen. ‘De enige oplossing om nog iets te doen is intern salderen. Dus eigenlijk moeten alle ondernemers nu stoppen met verduurzamen en eerst hun bestaande vergunde stikstofuitstoot vastleggen. Anders zit ieder bedrijf straks helemaal op slot.’

Foto: Bert Weever

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

‘Leg eerst je stikstofuitstoot vast en ga daarna pas verduurzamen’ | NT

‘Leg eerst je stikstofuitstoot vast en ga daarna pas verduurzamen’

Interview

Ondernemers willen graag verduurzamen, maar lopen regelmatig tegen de onzinnigheid van bureaucratische stikstofregels op. Zo ook Bert Weever, ondernemer en directeur van Graansloot Kampen. ‘De enige oplossing om nog iets te doen is intern salderen. Dus eigenlijk moeten alle ondernemers nu stoppen met verduurzamen en eerst hun bestaande vergunde stikstofuitstoot vastleggen. Anders zit ieder bedrijf straks helemaal op slot.’

Foto: Bert Weever

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu