Rhenus koopt Amsterdamse kolenterminal Rietlanden

'Toekomst zonder kolen'

Het Duitse Rhenus gaat de Amsterdamse kolenterminal Rietlanden overnemen van de huidige eigenaar Jera Global Markets. De expediteur neemt per direct een belang van 49,99% in het overslagbedrijf. In 2027 krijgt het Duitse familiebedrijf de overige aandelen in handen.

Foto: Rhenus Group

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Rhenus koopt Amsterdamse kolenterminal Rietlanden | NT

Rhenus koopt Amsterdamse kolenterminal Rietlanden

'Toekomst zonder kolen'

Het Duitse Rhenus gaat de Amsterdamse kolenterminal Rietlanden overnemen van de huidige eigenaar Jera Global Markets. De expediteur neemt per direct een belang van 49,99% in het overslagbedrijf. In 2027 krijgt het Duitse familiebedrijf de overige aandelen in handen.

Foto: Rhenus Group

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu