Haven Antwerpen mag 272 hectare ontwikkelen op Linkerscheldeoever

Waaslandhaven

Iets meer dan 272 hectare aan braakliggende terreinen op de Linkerscheldeoever in de haven van Antwerpen mag ontwikkeld worden als bedrijfsgrond. De hectares zullen voornamelijk worden ingezet voor op- en overslag en logistieke dienstverlening. ‘Een doorbraak’, volgens Stephan Vanfraechem, directeur van ondernemerskoepel Alfaport Voka.

Foto: Maatschappij Linkerscheldeoever

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Haven Antwerpen mag 272 hectare ontwikkelen op Linkerscheldeoever | NT

Haven Antwerpen mag 272 hectare ontwikkelen op Linkerscheldeoever

Waaslandhaven

Iets meer dan 272 hectare aan braakliggende terreinen op de Linkerscheldeoever in de haven van Antwerpen mag ontwikkeld worden als bedrijfsgrond. De hectares zullen voornamelijk worden ingezet voor op- en overslag en logistieke dienstverlening. ‘Een doorbraak’, volgens Stephan Vanfraechem, directeur van ondernemerskoepel Alfaport Voka.

Foto: Maatschappij Linkerscheldeoever

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu