Zeehavens: politiek heeft te weinig oog voor problemen netcongestie

Verkiezingsdebat

De netcongestie oplossen, sneller vergunningen verlenen en meer stikstofruimte voor projecten rondom de energietransitie. Dat zijn de drie hoofdpunten waarmee het nieuwe kabinet na de verkiezingen aan de slag moet volgens de zeehavens. Het bleek tijdens het Verkiezingsdebat Nederlandse Zeehavens dat woensdagavond werd gehouden en was georganiseerd vanuit de vijf grootste Nederlandse zeehavens.

Foto: Harry Wedzinga, Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Zeehavens: politiek heeft te weinig oog voor problemen netcongestie | NT

Zeehavens: politiek heeft te weinig oog voor problemen netcongestie

Verkiezingsdebat

De netcongestie oplossen, sneller vergunningen verlenen en meer stikstofruimte voor projecten rondom de energietransitie. Dat zijn de drie hoofdpunten waarmee het nieuwe kabinet na de verkiezingen aan de slag moet volgens de zeehavens. Het bleek tijdens het Verkiezingsdebat Nederlandse Zeehavens dat woensdagavond werd gehouden en was georganiseerd vanuit de vijf grootste Nederlandse zeehavens.

Foto: Harry Wedzinga, Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu