PGGM-Olmar neemt meerderheidsbelang in het Finse RP Logistics Oy

grondstoffenlogistiek

De Nederlandse haveninvesteerder Olmar heeft een meerderheidsbelang genomen in het Finse RP Logistics Oy. Die is met zes locaties actief in de regio’s Hamina-Kotka en Nurmes in Finland. Het bedrijf is een logistiek dienstverlener voor leveranciers van duurzame bosproducten, zoals hout en pulp/papier. De onderneming, waar ongeveer honderd mensen werken, beschikt over machines, magazijnen en open opslagruimte.

Foto: Olmar

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

PGGM-Olmar neemt meerderheidsbelang in het Finse RP Logistics Oy | NT

PGGM-Olmar neemt meerderheidsbelang in het Finse RP Logistics Oy

grondstoffenlogistiek

De Nederlandse haveninvesteerder Olmar heeft een meerderheidsbelang genomen in het Finse RP Logistics Oy. Die is met zes locaties actief in de regio’s Hamina-Kotka en Nurmes in Finland. Het bedrijf is een logistiek dienstverlener voor leveranciers van duurzame bosproducten, zoals hout en pulp/papier. De onderneming, waar ongeveer honderd mensen werken, beschikt over machines, magazijnen en open opslagruimte.

Foto: Olmar

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu