Trailerbouwers kiezen voor efficiënte oplossingen

Nog meer dan voor de vrachtwagenindustrie heeft de economische crisis zware gevolgen gehad voor de trailerbouwers. De afzet van trailers is op sommige markten met zowat 70 tot 80% ingezakt. Veel nieuwe producten zijn er dan ook niet ontwikkeld. Opleggerbouwers bespelen de markt vooral met aanvullende diensten, zoals onder andere trailertelematica.

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu

Trailerbouwers kiezen voor efficiënte oplossingen | NT

Trailerbouwers kiezen voor efficiënte oplossingen

Nog meer dan voor de vrachtwagenindustrie heeft de economische crisis zware gevolgen gehad voor de trailerbouwers. De afzet van trailers is op sommige markten met zowat 70 tot 80% ingezakt. Veel nieuwe producten zijn er dan ook niet ontwikkeld. Opleggerbouwers bespelen de markt vooral met aanvullende diensten, zoals onder andere trailertelematica.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu