Kijk NT TV afl. 2 terug over HMM en problemen bij zzp truckers

Replay

‘Het is erop of eronder met de nieuwe 24.000 teu schepen. Als we door waren gegaan met slots charteren zonder schepen, waren we weggevaagd.’ Dat zei Rob van den Eijnden, general manager van rederij HMM Netherlands in aflevering 2 van NT TV.

De uitzending stond in het teken van de HMM Rotterdam, het grootste containerschip ter wereld dat vorige week Rotterdam aandeed, en de problemen bij zzp-truckers door de coronacrisis. Te gast waren Van den Eijnden die ingaat op de vraag of de grens met 20.000 teu nu dan toch écht bereikt is. Verder vertelde Klaas de Waardt, voorzitter van Vereniging Eigen Rijders Nederland, over de zzp’ers die in de financiële problemen zijn gekomen door de coronacrisis.

Video

Kijk NT TV afl. 2 terug over HMM en problemen bij zzp truckers | NT

Kijk NT TV afl. 2 terug over HMM en problemen bij zzp truckers

Replay

‘Het is erop of eronder met de nieuwe 24.000 teu schepen. Als we door waren gegaan met slots charteren zonder schepen, waren we weggevaagd.’ Dat zei Rob van den Eijnden, general manager van rederij HMM Netherlands in aflevering 2 van NT TV.

De uitzending stond in het teken van de HMM Rotterdam, het grootste containerschip ter wereld dat vorige week Rotterdam aandeed, en de problemen bij zzp-truckers door de coronacrisis. Te gast waren Van den Eijnden die ingaat op de vraag of de grens met 20.000 teu nu dan toch écht bereikt is. Verder vertelde Klaas de Waardt, voorzitter van Vereniging Eigen Rijders Nederland, over de zzp’ers die in de financiële problemen zijn gekomen door de coronacrisis.

Video