P3 mikt met de locatie op aanbieders van 3PL- en e-commercediensten. Na voltooiing bestaat de hal uit vier units met magazijn en kantoorruimte.

P3 is eigenaar en beheerder van zes logistieke locaties in Nederland die worden verhuurd aan klanten als Greenyard Fresh, Jumbo, Yamato, Karl Rapp en Cargotech. P3 Echt wordt het zevende magazijn in Nederland.

Regio

Léon Vié, managing director Nederland & België bij P3 Logistic Parks spreekt van een ‘mijlpaal’ omdat het de duurzaamste ontwikkeling van het bedrijf tot nu toe is. ‘Bovendien is P3 Echt een belangrijke stap voor onze uitbreidingsplannen in de regio, die een hoeksteen van onze groeistrategie is geworden.’

P3 is naar eigen zeggen met meerdere partijen in gesprek over de verhuurmogelijkheden van P3 Echt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding