Het gaat om een nieuwbouw van 38.000 vierkante meter op een herontwikkelingslocatie van een voormalige metaalgieterij, een zogenoemde brownfieldlocatie.

De nieuwbouw wordt gerealiseerd in opdracht van Next Level uit Eindhoven, de ontwikkelaar waarmee BF Global een langjarige overeenkomst heeft gesloten.

Capaciteit

De BF Global Group is opgericht in 2012 en heeft inmiddels vestigingen in Raamsdonksveer, Waddinxveen, Venlo en Enschede.  Het bedrijf is actief in de lucht- en zeevracht, wegtransport, warehousing en distributie. ‘Onze huidige capaciteit in Venlo is niet meer toereikend om de verdere groei te faciliteren’, zegt Roy Hanraets, director warehouse operations van BF Global.

De gemeente Venlo laat weten blij te zijn met de komst van BF Global, ‘bovenal omdat een verouderde bedrijfslocatie in een duurzaam bedrijfsgebouw wordt omgezet. Hiermee is er oog voor economie, maar ook voor duurzaamheid.’

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement