Naar zeggen van beide bedrijven past deze aandelenverhandeling in het strategische partnerschap dat beide bedrijven in 2018 ondertekenden, toen Bpost een meerderheidsbelang opnam in Active Ants.

Active Ants verwerkt pakjes voor webshops uit verschillende sectoren. Het bedrijf werd in 2010 opgericht in Nederland. Vandaag de dag telt het vijf sites, in Nederland, Duitsland, België en het Verenigd Koninkrijk. In België is de vestiging in Willebroek in april vergroot, om tegemoet te komen aan de groeiende vraag om logistieke ondersteuning te bieden aan webshops.

Met Bram Blondé kreeg Active Ants in de nieuwe eigendomsstructuur ook ene nieuwe directeur. De voormalige directeurs Jeroen Dekker en Jean Lahaye, verlaten het bedrijf. De voorbije maanden werkten ze al nauw samen met Blondé.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement