Gräber maakte na twintig jaar KLM, waarin hij onder meer leiding gaf aan de vrachtdivisie van Air France-KLM en Transavia, medio 2016 verrassend de overstap van de luchtvaart naar de maritieme sector. Daarbij werd hij verantwoordelijk voor de kwakkelende offshore-energie activiteiten van de Nederlandse baggeraar.

Opvolger

Gräber was de tweede vrachtdirecteur van de Frans-Nederlandse luchtvaartgroep die de luchtvaartmaatschappij in korte tijd verliet. Een jaar eerder hield topman Erik Varwijk van Air France-KLM Cargo het voor gezien. Ook een aantal topmanagers verliet in die tijd de vrachtafdeling van de luchtvaartmaatschappij.

Gräber is sinds kort werkzaam voor SHV Energy. Onduidelijk is op welke positie. Zijn plaats bij Boskalis zal vanaf september worden ingenomen door Bart Heijermans, algemeen directeur van DeepOcean, meldt Boskalis.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement