Expeditie Schiphol haalt voet van het gaspedaal

IATA Top 100

De Nederlandse luchtvrachtexpeditie zag het exportvolume vorig jaar met amper 5% (30.000 ton) groeien naar 643.814 ton, een bescheiden toename vergeleken met de 10% van 2021. Wel werd zo de grens van 2 miljard euro omzet geslecht. Dat blijkt uit de laatste versie van de IATA Top 100.

Foto: Sander Koning / ANP / Hollandse Hoogte

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Expeditie Schiphol haalt voet van het gaspedaal | NT

Expeditie Schiphol haalt voet van het gaspedaal

IATA Top 100

De Nederlandse luchtvrachtexpeditie zag het exportvolume vorig jaar met amper 5% (30.000 ton) groeien naar 643.814 ton, een bescheiden toename vergeleken met de 10% van 2021. Wel werd zo de grens van 2 miljard euro omzet geslecht. Dat blijkt uit de laatste versie van de IATA Top 100.

Foto: Sander Koning / ANP / Hollandse Hoogte

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu