Amazon sluit Europese luchtvrachthub op Leipzig Airport

400 ontslagen

Amazon heeft besloten om de poorten te sluiten van zijn Europese centrale luchtvrachthub op de Duitse luchthaven van Leipzig. Rond de 400 medewerkers verliezen daardoor hun baan, maar Amazon zegt dat het onderzoekt of het personeel elders in Duitsland aan de slag kan in de magazijnen van de webwinkel.   

Foto: Aerospace Trek / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Amazon sluit Europese luchtvrachthub op Leipzig Airport | NT

Amazon sluit Europese luchtvrachthub op Leipzig Airport

400 ontslagen

Amazon heeft besloten om de poorten te sluiten van zijn Europese centrale luchtvrachthub op de Duitse luchthaven van Leipzig. Rond de 400 medewerkers verliezen daardoor hun baan, maar Amazon zegt dat het onderzoekt of het personeel elders in Duitsland aan de slag kan in de magazijnen van de webwinkel.   

Foto: Aerospace Trek / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu