Steeds meer carriers verkiezen Kaaproute boven Suezkanaal

Rendabele omweg

Het Suezkanaal loop flink wat omzet mis doordat steeds meer carriers liever van Europa naar Azië varen via Zuid-Afrika. De extreem lage brandstofkosten maakt in sommige gevallen omvaren via Kaap de Goede Hoop aantrekkelijker dan tol betalen voor de Suez-transit.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Steeds meer carriers verkiezen Kaaproute boven Suezkanaal | NT

Steeds meer carriers verkiezen Kaaproute boven Suezkanaal

Rendabele omweg

Het Suezkanaal loop flink wat omzet mis doordat steeds meer carriers liever van Europa naar Azië varen via Zuid-Afrika. De extreem lage brandstofkosten maakt in sommige gevallen omvaren via Kaap de Goede Hoop aantrekkelijker dan tol betalen voor de Suez-transit.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding