‘Reputatieschade en gemiste inkomsten vallen niet onder averij-grosse’

Ever Given

Evergreen heeft de averij-grosse uitgeroepen voor de Ever Given. Dat betekent dat alle belanghebbenden opdraaien voor de schade. Maar wie moet dan precies wat betalen? Wat zijn de gevolgen voor de ladingeigenaren? En nu heeft de kanaalautoriteit ook nog eens beslag laten leggen op het schip om zijn schade vergoed te krijgen. Jolien Kruit, maritiem advocaat bij Van Traa, geeft tekst en uitleg.

jolien kruit, van traa advocaten

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

‘Reputatieschade en gemiste inkomsten vallen niet onder averij-grosse’ | NT

‘Reputatieschade en gemiste inkomsten vallen niet onder averij-grosse’

Ever Given

Evergreen heeft de averij-grosse uitgeroepen voor de Ever Given. Dat betekent dat alle belanghebbenden opdraaien voor de schade. Maar wie moet dan precies wat betalen? Wat zijn de gevolgen voor de ladingeigenaren? En nu heeft de kanaalautoriteit ook nog eens beslag laten leggen op het schip om zijn schade vergoed te krijgen. Jolien Kruit, maritiem advocaat bij Van Traa, geeft tekst en uitleg.

jolien kruit, van traa advocaten

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding