Gerepareerde ‘Ever Given’ is weer aan het werk

blokkeerschip

De ‘Ever Given’ heeft zaterdag weer containers geladen in de haven van Qingdao, de Noord-Chinese haven waar het veelbesproken ‘blokkeerschip’ de afgelopen weken op een werf is gerepareerd. Het 20.000teu-containerschip, dat zich in maart klem voer in het Suezkanaal en daardoor moest worden voorzien van een nieuwe bulbsteven, kreeg volgens de Chinese televisiezender CCTV in Qingdao ruim 5.000 teu aan boord.

Aankomst ever given rotterdam

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Gerepareerde ‘Ever Given’ is weer aan het werk | NT

Gerepareerde ‘Ever Given’ is weer aan het werk

blokkeerschip

De ‘Ever Given’ heeft zaterdag weer containers geladen in de haven van Qingdao, de Noord-Chinese haven waar het veelbesproken ‘blokkeerschip’ de afgelopen weken op een werf is gerepareerd. Het 20.000teu-containerschip, dat zich in maart klem voer in het Suezkanaal en daardoor moest worden voorzien van een nieuwe bulbsteven, kreeg volgens de Chinese televisiezender CCTV in Qingdao ruim 5.000 teu aan boord.

Aankomst ever given rotterdam

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu