‘Hardere daling tarieven containervaart op handen’

Prijsdaling

Maersk-topman Søren Skou voorziet een kentering in de lijnvaartmarkt. Vanaf augustus slaat de balans tussen de vrachtcapaciteit en het ladingaanbod om en gaan de tarieven sterker dalen. Het betekent echter niet dat het gedaan is met de monsterwinsten van de rederijen, reageert policy manager Rogier Spoel van verladersorganisatie Evofenedex. Door te sturen op capaciteit, weten de rederijen de markt volgens hem nog steeds naar hun hand te zetten.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

‘Hardere daling tarieven containervaart op handen’ | NT

‘Hardere daling tarieven containervaart op handen’

Prijsdaling

Maersk-topman Søren Skou voorziet een kentering in de lijnvaartmarkt. Vanaf augustus slaat de balans tussen de vrachtcapaciteit en het ladingaanbod om en gaan de tarieven sterker dalen. Het betekent echter niet dat het gedaan is met de monsterwinsten van de rederijen, reageert policy manager Rogier Spoel van verladersorganisatie Evofenedex. Door te sturen op capaciteit, weten de rederijen de markt volgens hem nog steeds naar hun hand te zetten.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu