Suezkanaal zoekt buitenlandse investeerders, die geen inspraak krijgen

Fonds

Egypte is op zoek naar buitenlandse investeerders die geld willen steken in de verdere ontwikkeling van het Suezkanaal. De Suez Canal Authority (SCA) zelf heeft het er uitdrukkelijk bij aangetekend dat partijen die met financiële middelen over de brug komen, geen enkele zeggenschap krijgen over het scheepvaartkanaal.

Foto: HMM

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Suezkanaal zoekt buitenlandse investeerders, die geen inspraak krijgen | NT

Suezkanaal zoekt buitenlandse investeerders, die geen inspraak krijgen

Fonds

Egypte is op zoek naar buitenlandse investeerders die geld willen steken in de verdere ontwikkeling van het Suezkanaal. De Suez Canal Authority (SCA) zelf heeft het er uitdrukkelijk bij aangetekend dat partijen die met financiële middelen over de brug komen, geen enkele zeggenschap krijgen over het scheepvaartkanaal.

Foto: HMM

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen