Maersk eist schadeloosstelling Evergreen wegens ‘Ever Given’-blokkade

rechtszaak

Maersk sleept in Denemarken zijn Taiwanese concurrent Evergreen voor de rechter om financiële compensatie te eisen vanwege de zes dagen durende blokkade van het Suezkanaal door containerschip ‘Ever Given’, bijna twee jaar geleden. Ook de Japanse eigenaar van het schip, Shoei Kisen, en de Duitse technisch manager van het vaartuig, Bernhard Schulte Shipmanagement, worden voor de rechter gedaagd.

Suez,Canal,,Egypt,14,May,2021,,Contrainer,Ship,Ever,Given
Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Maersk eist schadeloosstelling Evergreen wegens ‘Ever Given’-blokkade | NT

Maersk eist schadeloosstelling Evergreen wegens ‘Ever Given’-blokkade

rechtszaak

Maersk sleept in Denemarken zijn Taiwanese concurrent Evergreen voor de rechter om financiële compensatie te eisen vanwege de zes dagen durende blokkade van het Suezkanaal door containerschip ‘Ever Given’, bijna twee jaar geleden. Ook de Japanse eigenaar van het schip, Shoei Kisen, en de Duitse technisch manager van het vaartuig, Bernhard Schulte Shipmanagement, worden voor de rechter gedaagd.

Suez,Canal,,Egypt,14,May,2021,,Contrainer,Ship,Ever,Given
Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu