Australië weigert slecht onderhouden MSC-schepen

Onder meer de MSC Kymea II

De Australische maritieme inspectieorganisatie AMSA (Australian Maritime Safety Authority) heeft bekendgemaakt dat het een containerschip van MSC drie maanden lang de toegang tot Australische havens ontzegt vanwege ‘maandenlange ondermaatse prestaties, inclusief kritieke onderhoudskwesties, door de exploitant van het schip, MSC Shipmanagement Ltd (MSC)’.

Foto: Pixabay / Hessel Visser

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Australië weigert slecht onderhouden MSC-schepen | NT

Australië weigert slecht onderhouden MSC-schepen

Onder meer de MSC Kymea II

De Australische maritieme inspectieorganisatie AMSA (Australian Maritime Safety Authority) heeft bekendgemaakt dat het een containerschip van MSC drie maanden lang de toegang tot Australische havens ontzegt vanwege ‘maandenlange ondermaatse prestaties, inclusief kritieke onderhoudskwesties, door de exploitant van het schip, MSC Shipmanagement Ltd (MSC)’.

Foto: Pixabay / Hessel Visser

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu