Amerikaanse waakhond redt eerste miljoen voor rederijklanten

Onterechte toeslagen

De Amerikaanse maritieme waakhond Federal Maritime Commission (FMC) meldt dat een loket waar verladers, achterlandvervoerders en andere klanten van containerrederijen kunnen klagen over rederijtoeslagen, in totaal inmiddels meer dan een miljoen dollar heeft opgeleverd voor de klagers die er gebruik van hebben gemaakt.

Foto: ADLC / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Amerikaanse waakhond redt eerste miljoen voor rederijklanten | NT

Amerikaanse waakhond redt eerste miljoen voor rederijklanten

Onterechte toeslagen

De Amerikaanse maritieme waakhond Federal Maritime Commission (FMC) meldt dat een loket waar verladers, achterlandvervoerders en andere klanten van containerrederijen kunnen klagen over rederijtoeslagen, in totaal inmiddels meer dan een miljoen dollar heeft opgeleverd voor de klagers die er gebruik van hebben gemaakt.

Foto: ADLC / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu